2Doc:

Scootmobiel

NTR

Frans Bromet volgt scootchauffeurs in verschillende leeftijden over hun leven. Hij gaat met ze in gesprek over wat er is veranderd sinds ze een scootmobiel hebben, over hoe hun levensruimte is toegenomen, over de beperkingen van het voertuig en over wat er privé allemaal kan en niet meer kan.

2Doc: Scootmobiel

Zondag 24 maart 2024

NPO 2, 2Doc.nl en NPO Start 20:20

Meer over deze documentaire

De aanleiding voor Frans Bromet om deze documentaire te maken lag in zijn eigen dorp, Ilpendam: 'Ik heb altijd een fascinatie gehad voor de mensen die in mijn dorp in een scootmobiel rijden. Maar ik had nooit een aanleiding om met deze mensen in gesprek te gaan. En dat wilde ik wel. Daarom ben ik met het idee gekomen om deze docu te maken.'

Regie: Frans Bromet
Producent: &Bromet

Omroep: NTR

Meer van deze maker

Meer documentaires