Wil je niet langer wachten op de tv-uitzending om een documentaire te kijken? Dat kan! Vanaf nu kun je iedere zondag al alle films van de komende week bekijken. Weten welke je móet zien? Meld je dan hieronder aan voor de 2Doc Weekly.

Aanmelden

Ontvang iedere zondagochtend de documentairetips van onze curator en docufanaat Helmut Boeijen in je inbox! De 2Doc Weekly bevat naast de beschrijving van het nieuwste documentaire-aanbod van de aankomende week ook links naar de films zodat je ze direct kunt kijken. Klik hier voor een voorproefje of om oude nieuwsbrieven terug te lezen.

Wat kun je verwachten?

  • Iedere zondagochtend een nieuwsbrief met documentairetips uit het aanbod van de komende week.
     
  • Het merendeel van deze documentaires is direct online te zien, nog voordat deze op TV is uitgezonden.
     
  • De nieuwsbrief bevat ook bioscooptips, documentaires die aansluiten bij de actualiteit, documentaires op andere platformen en meer.
     
  • De documentaires zijn van de verschillende omroepen die het Nederlandse publieke bestel rijk is.

Over Helmut

Notoire veelkijker Helmut Boeijen (1969) begon zijn journalistieke carrière als schrijvend (pop)journalist en radiopresentator. Via het VPRO-muziekdocumentaireprogramma Lola da Musica maakte hij eind jaren negentig de overstap naar televisie. In de navolgende jaren werkte hij aan talloze televisieprogramma’s voor de VPRO en Omroep Brabant en regisseerde hij ook enkele documentaires. Tegenwoordig is hij docent aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg, waar hij is gespecialiseerd in documentaires en portretten.

Privacy

Door je in te schrijven ontvang je tot afmelding de 2Doc nieuwsbrief en ga je akkoord met ons privacy statement. Het privacy statement kun je hier lezen.

Je kunt je zonder problemen weer uitschrijven door in de nieuwsbrief op Uitschrijven te klikken.

Bij vragen over de nieuwsbrief kun je contact opnemen via redactie@2doc.nl.