Nieuwsbrief | 2Doc Weekly

Wil je niet langer wachten op de tv-uitzending om een documentaire te kijken? Met de 2Doc Weekly -geschreven door onze curator én docufanaat Helmut Boeijen- kijk je iedere zondag alle films van de aankomende week vooruit. Sluit je dus nu direct aan bij de grootste documentaire-community van Nederland en abonneer je op de 2Doc Weekly.

E-mailadres:
Please don't insert text in the box below!

De 2Doc Weekly nieuwsbrief bevat naast de inspirerende besprekingen van Helmut ook links naar de films zodat je ze direct kunt kijken. Daarnaast verzorgt de 2Doc.nl-redactie in deze wekelijkse nieuwsbrief niet te missen kijktips van documentaires uit het immense filmarchief, vind je er festivalupdates en zetten we regelmatig een van de Makers van Morgen in de schijnwerpers. 

Zo blijf jij als documentaireliefhebber dus wekelijks op de hoogte van alle ins en out in docu-land.

Over Helmut

Notoire veelkijker Helmut Boeijen (1969) begon zijn journalistieke carrière als schrijvend (pop)journalist en radiopresentator. Via het VPRO-muziekdocumentaireprogramma Lola da Musica maakte hij eind jaren negentig de overstap naar televisie. In de navolgende jaren werkte hij aan talloze televisieprogramma’s en regisseerde hij ook enkele documentaires. Tegenwoordig is hij docent aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg, waar hij is gespecialiseerd in documentaires en portretten.

Wat kun je verwachten?

  • Iedere zondagochtend een nieuwsbrief met documentairetips uit het aanbod van de komende week.
  • Het merendeel van deze documentaires is direct online te zien, nog voordat deze op TV is uitgezonden.
  • De nieuwsbrief bevat ook bioscooptips, documentaires die aansluiten bij de actualiteit, documentaires op andere platformen en meer.
  • De documentaires zijn van de verschillende omroepen die het Nederlandse publieke bestel rijk is.
  • Je kunt je zonder problemen weer uitschrijven door in de nieuwsbrief op Uitschrijven te klikken.
  • Bij vragen over de nieuwsbrief kun je contact opnemen via redactie@2doc.nl.
  • Door je in te schrijven ontvang je tot afmelding de 2Doc nieuwsbrief en ga je akkoord met ons privacy statement. Het privacy statement kun je hier lezen.
E-mailadres:
Please don't insert text in the box below!

Ontdek 2Doc.nl