De vierdelige serie 'Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes' toont vele nooit eerder vertoonde beelden uit het leven van de volkszanger André Hazes. Denk aan de bruiloft van André en Rachel, vakanties, verjaardagen en behind the scenes-beelden van concerten. André Hazes zou dit jaar 70 jaar zijn geworden.

Ben je altijd al benieuwd geweest naar het privéleven van André Hazes? Dan is deze vierdelige documentaire perfect voor jou. Kleine Jongen zit namelijk vol exclusief beeldmateriaal dat geschoten is door de familie Hazes zelf. Denk bijvoorbeeld de bruiloft van André en Rachel, vakanties, verjaardagen en behind the scenes-beelden van concerten.

En er is meer! Zo halen familie en vrienden in de docuserie ook persoonlijke herinneringen aan André senior op. Zijn vrouw Rachel bijvoorbeeld en collega-artiesten als Patrick Kluivert, André van Duin, Gerard Joling, Paul de Leeuw, Willeke Alberti en Simone Kleinsma. Een mooie ode aan de Amsterdamse zanger met de gouden strot en tijdloze meezingers.

Regie: Priscilla Tular, Vincent TV

Afleveringen

'Kleine jongen' in de media

Muzikale hoogstandjes