2Doc:

A Modern Man

VPRO

Topviolist en model Charlie Siem leidt een glamoureus bestaan. Toch blijkt er, net als bij veel andere millennials iets te wringen. Haalt hij wel alles uit het leven?

Hij heeft het allemaal: een carrière als klassieke violist met uitverkochte concerten wereldwijd en aanbiedingen van wereldberoemde modehuizen die hem als model willen in internationale modecampagnes. De 31-jarige Charlie Siem lijkt een perfect leven te hebben, maar vraagt zich net als veel millennials toch af: hoe kan het beter, hoe word je de beste versie van jezelf? Hoe verenig je de verwachtingen die de buitenwereld je oplegt met je eigen hoge standaarden voor geluk en succes? Een film over verwachtingen en keuzes; ook al lijken we alles te hebben, we zijn altijd op zoek naar meer en beter.

Regie: Eva Mulvad

Charlie Siem op bezoek bij het programma Tijd voor MAX

Kijk ook..

Interview met regisseur Eva Mulvad over haar eerdere film 'Enemies of Happiness'

In gesprek met de Deense documentairemaker Eva Mulvad over haar film 'Enemies of Happiness'. In deze documentaire zien we hoe de jonge Afghaanse politica Malalai Joya strijdt voor een goede behandeling van vrouwen. Met gevaar voor eigen leven.