Diana's Decades

1. De jaren zeventig

EO

Door haar huwelijk met Charles zien we Diana transformeren in een moderne prinses, die binnen het Britse koninklijk huis en het land bewondering weet af te dwingen.

De eerste tien jaar van het leven in de schijnwerpers van Diana begint met de kennismaking als verlegen vriendin van de Britse kroonprins Charles. Door haar huwelijk met Charles zien we Diana transformeren in een moderne prinses, die binnen het Britse koninklijk huis en het land bewondering weet af te dwingen. In 1982 worden Diana en Charles ouders van hun eerste zoon, prins William, en we volgen hen tijdens de rondreis door Australië in 1983.

Ga naar alle afleveringen

Meer over deze docuserie

Deze documentairereeks ‘Diana’s Decades’ zoomt in op de dertig jaren uit prinses Diana’s leven waarin zij volop in de schijnwerpers stond. Een leven waarin zij groeide van ‘de onbekende en verlegen vriendin van’ tot een zelfverzekerde, modieuze vrouw die veel voor anderen betekende. Befaamde journalisten, fotografen en designers vertellen over de benoemenswaardige gebeurtenissen uit haar leven.

Regie: Nick Angel
Omroep: EO

Meer over royals