Seks is voor sukkels & Sterk water - Afl. 6: Vermist

Radio Doc

NTR, VPRO

Internet, muziekcultuur, film, tv, reclame; alles lijkt bol te staan van expliciete seks of verwijzingen ernaar. Mannen zouden er de hele dag aan denken en vrouwen eigenlijk ook, maar dan met iets langere pauzes tussendoor. Seks! En de aller- allerlaatste aflevering van Sterk Water.

Seks is voor sukkels

Internet, muziekcultuur, film, tv, reclame; alles lijkt bol te staan van expliciete seks of verwijzingen ernaar. Mannen zouden er de hele dag aan denken en vrouwen eigenlijk ook, maar dan met iets langere pauzes tussendoor.
Alleen, dat klopt niet helemaal. Er zijn ook mensen die het helemaal niets kan schelen, seks. Hele gewone, gezellige of ongezellige mensen, mooi, lelijk, aantrekkelijk of onaantrekkelijk. Ze moeten er niets van hebben. Ze doen er gewoon niet aan!

Welkom in de wereld van de aseksualiteit. Of je een viriele macho bent of een sexy stoeipoes maakt daar niets uit.

Een radiodocumentaire van Heleen Hummelen
Eindmontage Arno Peeters.

Sterk water - Afl. 6: Vermist

Aflevering 6 van Sterk Water. Waar is Tom? Die vraag houdt in december een groot deel van Terschelling in zijn ban. Er wordt gezocht met honden, helikopters en honderden vrijwilligers. De laatste keer dat hij gezien werd, was hij aan het wandelen in de duinen. Sindsdien ontbreekt elk spoor, maar er gaan geruchten dat hij gezien wordt. Is het mogelijk om op een eiland te verdwijnen, ook al is iedereen naar je op zoek? Een verhaal over hoe sommige dingen onoverkomelijk zijn.

Sterk water is een serie van Babette Rijkhoff & VPRO Dorst. Meer informatie over de serie via VPRO.nl/sterkwater.