Tijdens Dutch Media Week (3-11 oktober) verschijnt op het grote parkeerdek van het Media Park in Hilversum een unieke 'Dutch Media Week drive-in bioscoop'. NPO2 en 2Doc verzorgen op dinsdag 6 oktober een vertoning van de aangrijpende en bekroonde documentaire 'Welcome To Chechnya'

En jij kunt er bij zijn, want exclusief voor abonnees van de 2DOC Weekly hebben we zeventig gratis plekken gereserveerd in de Dutch Media Week drive-in bioscoop.

In iedere auto kun je met twee mensen de film gaan kijken. Heb je zelf geen auto? Geen probleem, wij zetten zelf ook nog tien auto's op het parkeerdek waar je zo in kunt stappen. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus wacht niet langer en meld je nu direct aan!

Welcome to Chechnya
De bekroonde film ‘Welcome to Chechnya’ is een aangrijpende en indrukwekkende documentaire. Een groep Russische activisten neemt een ongelooflijk groot risico bij het uit het land smokkelen van vervolgde LGBTQ+’ers uit Tsjetsenië. Deze documentaire kijkt als een huiveringwekkende thriller en won dit jaar al diverse grote filmprijzen.

IDFA en 2DOC Weekly
De film ‘Welcome to Chechnya’ is een IDFA-special, maar speciaal voor lezers van de 2Doc Weekly dus nu al te zien. En op een unieke plek: in je eigen auto samen met je partner, een vriend of vriendin.

Aanmelden
Reageer snel door een mail te sturen naar NPO2events@npo.nl, met ‘Ja ik wil graag naar de Drive-in’ als onderwerpregel. Geef daarbij aan of je alleen of met twee personen in je auto komt, of dat je komt zonder auto.

  • 2Doc Drive-in ‘Welcome to Chechnya’
  • Dinsdag 6 oktober, vanaf 19.00 uur
  • Dutch Media Week drive-in - Media Park Hilversum
  • Tickets: gratis, alleen zeventig gastenlijstplaatsen
  • Aanmelden: reageer zsm via mail ‘Ja ik wil graag naar de Drive-in’ naar NPO2events@npo.nl

Martelingen in geheime gevangenissen...

Om de hoofdpersonen te beschermen heeft de regisseur hun gezichten met deepfake-technieken veranderd