Zaterdag 31 maart kun je op het Movies that Matter Festival naar een speciale vertoning van The Bastard (83 min.). Na afloop beantwoordt maker Floris-Jan van Luyn al je prangende vragen en heffen we graag het glas met jullie!

Trailer

Tickets:

Datum en tijd: Zaterdag 31 maart om 14.30 uur
Plaats:  Filmhuis Den Haag, zaal 2

Meer informatie over The Bastard en Movies that Matter

The Bastard (Floris-Jan van Luyn)
Een Friese fietsenmaker krijgt op een dag het onwaarschijnlijke bericht dat hij een Ethiopische halfbroer heeft. Hij heet Daniel en zit gevangen in een dodencel in Addis Abeba. Dat nieuws is het startpunt van een onthutsende familiegeschiedenis. Over een verstoten kind dat opgroeit voor galg en rad en een bejaarde vader die niet langer kan ontkomen aan zijn inmiddels volwassen bastaardzoon. Daniel koestert grote wrok en hunkert naar de erkenning. Maar zijn vader wil er niets van weten, al was het maar omdat Daniel zwart is. Een DNA-test veroordeelt ze tot elkaar. En dan blijken vader en zoon meer met elkaar gemeen te hebben dan ze ooit zouden willen toegeven. Genomineerd voor de Dutch Movies Matter Award.

Movies that Matter
Het Movies that Matter Festival in Den Haag is het internationale film- en debatfestival over vrede en recht in de Hofstad. Filmhuis Den  Haag en Theater aan het Spui bieden jaarlijks in maart tien dagen lang podium aan zo'n zeventig speelfilms en documentaires, dagelijkse talkshows, muziekoptredens en exposities.
Graag tot de 31e!