Het grootste documentaire-festival ter wereld is weer begonnen. En ook dit jaar loodst 2Doc.nl je door het overweldigende aanbod. Met kijktips van de redactie, 2Doc IDFA primeurs en reviews van Helmut Boeijen. Daarnaast natuurlijk Doctalks en interviews met nationale en internationale makers en de niet te missen pareltjes uit voorgaande jaren. Kijk, lees en luister het hier op 2Doc.nl.

2Doc IDFA Primeurs

2Doc vertoont samen met IDFA een selectie van vijf verrassende documentaires die tijdens het festival 2020 in première gaan. Je bekijkt ze op het festival of gewoon vanaf de bank. Meer weten? Bij elke documentaire geeft het interviewprogramma DocTalks antwoord op al je prangende vragen.

Niet te missen IDFA-tips

De redacteuren van 2Doc.nl en recensent Helmut Boeijen gidsen je door hét documentairefestijn van het jaar. Lees hier wat volgens hen de must-sees zijn!

Het beste van IDFA

Sinds 1988 vertoont IDFA indrukwekkende documentaires. De redactie selecteerde pareltjes van alle jaargangen van het festival, direct te bekijken op 2Doc.nl

Mondo op IDFA

Nadia Moussaid en Pieter van der Wielen belichten samen met prominente Nederlanders de meest spraakmakende en ontroerende documentaires van IDFA 2020. Met films over heden en verleden, die een nieuw licht werpen op de vragen van deze tijd.

IDFA-klassiekers op NPO 2 extra

IDFA-parels bij NPO 2 Extra! Twaalf avonden op rij staat NPO 2 Extra volledig in het teken van IDFA, met prijswinnende films zoals 'The Deminer' en 'I Am Not Your Negro', of publiekslievelingen als 'Erwin Olaf - The Legacy' en 'Bob Dylan: Don't Look Back'.