Muziekkenner Leon Verdonschot, presentator Art Rooijakkers en campagnestrateeg Erik van Bruggen delen één passie: Bruce Springsteen. Gezamelijk maakten zij hier een documentaire over: 'High Hopes in South Africa

Bruce Springsteen gaf in januari 2014 zijn eerste concert ooit in Zuid Afrika. Vele Zuid Afrikaanse fans van Bruce Springsteen moesten (letterlijk) hun hele leven wachten op een concert van Bruce Springsteen in hun eigen Zuid-Afrika. Drie Nederlandse Springsteenfans; Art Rooijakkers, Leon Verdonschot en Erik van Bruggen reisden reisden af naar Zuid-Afrika om dit legendarische concert van dichtbij mee te maken en de Zuid-Afrikaanse fans te ontmoeten.

De documentaire ‘Bruce Springsteen – High Hopes In South Africa’ is een bijzonder portret waarin naast de Zuid-Afrikaanse fans ook veel van Bruce Springsteen zelf is te zien. Het drietal was onder andere aanwezig bij de soundcheck en persmeeting met Springsteen voorafgaand aan het eerste concert in Kaapstad en bij het spectaculaire afsluitende optreden van Springsteen in Johannesburg.