3Doc:

Milow - From North to South

NTR

Milow is in alles een popster nieuwe stijl: veel live spelen, veel delen, veel zelf doen. Op dit moment treedt de Vlaamse singer-songwriter op in Amerika en deze zomer komt hij weer naar Nederland. Dat dit succes niet uit de lucht is komen vallen, wordt duidelijk in 'Milow – From North to South'.

Jonathan Vandenbroeck, het brein achter Milow, is een selfmade man die artistiek en zakelijk alles in eigen handen heeft. Hij is bovendien een droom voor elke fan: altijd dichtbij via zijn blog, Facebook en Twitter. De monsterhit ‘Ayo technology’ (50 miljoen Youtube-hits) zette Milow in één klap op de internationale popkaart. Inmiddels is hij meer dan een miljoen verkochte albums verder en tourde hij vorig jaar de halve wereld over met zijn album ‘North to South’.

Milow is vooral bekend om zijn gevoelige en persoonlijke nummers als ‘You don’t know’ en ‘You and me’. Hij bracht ze uit op het label Home Run Records, dat hij op zijn slaapkamer oprichtte. Dat hij ook een grote voorliefde heeft voor film is af te zien aan zijn bijzondere clips en snel gemonteerde facebookposts over zijn tour. Op 14 juli en 25 augustus zal Milow op Nederlandse festivals optreden.