"Ik vermoord je! Mijn hond vermoordt je!"
In de keuken van Le Fin-Bec is er geen ruimte voor tegenspraak. Topchef Georges Perrier heeft de wind er onder bij zijn personeel. Het zal je baas maar zijn.
In de keuken van Le Fin-Bec is er geen ruimte voor tegenspraak. Topchef Georges Perrier heeft de wind er onder bij zijn personeel. Het zal je baas maar zijn.
Toprestaurant Le Bec-Fin in Philadelphia sluit na bijna veertig jaar haar deuren. Het restaurant staat bekend om haar Franse keuken, de weelderige stijl en de onberispelijke bediening. Filmmaakster Erika Frankel volgt de eigenaar en perfectionistische chef-kok Georges Perrier in de laatste vier jaar van het bestaan van het restaurant. Perrier zwaait emotioneel de scepter in de chaotische keuken van Le Bec-Fin. Hij schreeuwt, vloekt, hangt fanatiek boven zijn pannen en gooit met klodders slagroom en grote klonten boter. Het werk is zeer intensief en valt niet meer vol te houden, maar de controle afstaan is moeilijk voor de chef-kok. King Georges is een ontroerend eerbetoon aan deze meester-kok die zich realiseert dat hij de fakkel moet doorgeven aan de volgende generatie, aan bijvoorbeeld top-Chef Nicholas Elmi, die ooit een leerling van hem was.