Wil je wekelijks een korte docu van filmmakers vanuit de hele wereld ontvangen in je WhatsApp? Meld je dan nu aan voor de 2Doc Kort WhatsAppdienst!

Droogte in Kaapstad, censuur in China of de Brexit in Noord-Ierland: wat betekenen deze headlines eigenlijk voor mensen in de praktijk? Filmmakers van over de hele wereld vertellen jou in een minuut of drie hoe een belangrijke ontwikkeling in de wereld haar of hem persoonlijk raakt. Als een videobrief, van de maker aan de kijker. En in de moderne variant van de brievenbus: je WhatsApp.

Hoe werkt het?

We sturen maximaal één bericht per week, tussen 22:00 en 07:00 laten we je met rust. Niemand ziet je nummer, en alleen wij kunnen je vragen lezen en beantwoorden als je reageert. Dus: geen eindeloze groepsgesprekken en je privacy is gegarandeerd. De video's zijn direct afspeelbaar in WhatsApp en niet groter dan 15 MB. Zo zal je niet snel over je databundel raken.

De 2Doc Kort WhatsAppdienst is een samenwerking tussen Human en 2Doc.

Aanmelden is simpel. Voeg 06-51059575 toe aan je contacten en whatsapp 2DOC AAN. Binnen een week ontvang je de eerste actuele video. Te veel moeite? Klik HIER om je aan te melden. Afmelden? App '2DOC UIT'.

Meld je hier aan via de QR-code. Klik op de code voor fullscreen.