Als je genoten hebt van de documentaire 'The Wolfpack', dan vind je de volgende documentaires misschien ook interessant.

Rauwer

De zes broers uit The Wolfpack werden zeer beschermd opgevoed door hun vader. Hij hield zijn zes zoons en dochter gedurende vrijwel hun hele jeugd binnen. In de documentaire Rauwer volgen we de 15-jarige Tom wiens moeder er eveneens radicale denkwijzen op na houdt. Tom mag van zijn moeder alleen rauw en onverwarmd voedsel eten. Ondanks grote bezwaren van verschillende (jeugd)instanties houdt moeder Francis vast aan haar overtuiging.

Nestblijvers

In The Wolfpack houdt een vader zijn zeven kinderen vrijwel hun gehele jeugd binnen. Naarmate de kinderen echter de adolescente leeftijd bereiken, krijgen zij steeds meer behoefte om aan het strikte beleid van hun vader te ontsnappen. De documentaire Nestblijvers toont mensen die de geborgenheid van hun ouderlijk huis juist niet willen ontvluchten.

Onze Kresj

De hoofdpersonen in The Wolfpack raken in een sociaal isolement doordat zij hun hele jeugd nauwelijks buiten komen en daardoor nauwelijks in aanraking komen met andere mensen. In Onze Kresj kijkt Marije Meerman terug op de anti-autoritaire woongemeenschap waarin zij opgroeide, waar zij werd opgevoed door een heus ouder-collectief.

Kijk The Wolfpack