Mystify: Michael Hutchence

Michael Hutchence: Mystify

NTR

Intiem en ontroerend portret van voormalig INXS-frontman Michael Hutchence.

Zijn persoonlijkheidsverandering van een verlegen levensgenieter in een boze en excessieve rockster en zijn zelfdoding in 1997, zijn met mysterie omgeven. Ze blijken een veel tragischere achtergrond te hebben dan ook intimi wisten. Opgebouwd uit een grote rijkdom aan archiefbeelden, home video’s en getuigenissen van zijn vrienden, familie en geliefden (waaronder Kylie Minogue), laat de film ons kennismaken met de veelzijdige, intens sensitieve en complexe man, die schuilging achter deze charismatische ‘rockgod’.

Regie: Richard Lowenstein

In de media

‘Mystify: Michael Hutchence’ is een vertederend portret, verteld door naasten die buiten beeld blijven: zijn zus, bandleden, managers, vrienden als Bono: we horen ze slechts. Dat werkt wel goed. Waarom? Lees de volledige recensie in Trouw hier

 

‘Mystify: Michael Hutchence’ is een vertederend portret, verteld door naasten die buiten beeld blijven: zijn zus, bandleden, managers, vrienden als Bono: we horen ze slechts. Dat werkt wel goed. Waarom? Lees de volledige recensie in Trouw hier.