2Doc

Parts of a Family

VPRO

Bitterzoet en universeel liefdesverhaal gesitueerd in Mexico. Diego Guiterrez portretteert zijn ouders Gonzalo en Gina in de herfst van hun leven. Wat blijft er over als de passie langzaam is weggeëbd, de kinderen zijn uitgevlogen en de jaren geruisloos zijn verstreken?

Leven Gonzalo en Gina na hun pensionering nog lang en gelukkig of voelen ze zich gevangen in hun gouden kooi? Winnaar Gouden Kalf 2013. Regie: Diego Guiterrez Productie: Bonanza, tv versie in coproductie met VPRO Naar aanleiding van 'Parts of a Family' zendt NPO Doc van 20 t/m 26 september een themaweek uit met documentaires over mensen die van de ene op de andere dag zeeën van tijd hebben.

Regisseur aan de keukentafel - Diego Gutierrez

In de serie Regisseur aan de keukentafel gaat Chris Kijne in gesprek met regisseurs over hun documentaires. Woensdag 24 september interviewt Chris Kijne documentairemaker Diego Gutierrez over de VPRO-documentaire Parts of a Family waarin Gutierrez zijn ouders portretteert die na 50 jaar huwelijk uit elkaar zijn gegroeid. Bekijk Regisseur aan de keukentafel met Diego Gutierrez om 23.56 uur op NPO Doc, direct na afloop van Parts of a Family.

Woensdag 24 september om 23.56 uur, direct na Parts of a Family, op NPO Doc